Bijenwas Brood

Propolia®, de Franse specialist in bijenproducten, levert de uitzonderlijke kwaliteit van bijenbrood: een stuifmeel gemengd met honing en gevormd door foeragisten, op natuurlijke wijze gefermenteerd in de bijenkorf.

Rijk aan proteïnen, is dit biologische bijenkastproduct een van de belangrijkste voedingsstoffen voor bijen: geniet ook bij het ontbijt van zijn natuurlijke rijkdommen!

Wat is het? Wat is het? Wat is het? Bijenbrood (ook wel bekend als bijenbrood) is, samen met honing, een van de belangrijkste voedingsmiddelen van de kolonie en wordt zelden geoogst door imkers. Van de stampers van de bloemen wordt het stuifmeel door de werker naar de nestkast getransporteerd. Ze slaat het op in de cellen, mengt het met haar eigen afscheidingen en maakt opeenvolgende lagen van verpakt stuifmeel en honing. Zodra de cel gevuld is, vergist het mengsel op natuurlijke wijze in de bijenkorf, waardoor het stuifmeel wordt omgezet in een zeer gewild supervoedingsmiddel vanwege zijn energie- en voedingseigenschappen.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est image-121.jpg.
In 50 g potten.

Ref. : ART1671

Prijs : 11.50€