Bloesem Combinaties

Eerste Hulp

Evenwicht, Kalmeren

Wordt gebruikt in alle situaties waarin de spanning hoog is en emotionele ondersteuning nodig is, kan ook preventief gebruikt worden, als je bv. een situatie met veel stress verwacht.

(onverwacht nieuws, werk interview, afspraak bij de tandarts, enz…)

Ref : ART0041
Prijs : 17.10€

Rustige Slaap

Ontspanning, Rustige Slaap

Voor mensen van alle leeftijden die de kwaliteit van hun ontspanning en slaap willen verbeteren of die piekergedachten hebben.

Ref : ART0042
Prijs : 17.10€

Fysieke Ontspanning

Flexibiliteit

Deze combinatie wordt aanbevolen voor sporters en mensen die zwaar lichamelijk werk verrichten. Gebruik de remedie voor en na lichamelijke inspanning. Dit houdt het lichaam soepel en lenig en de spieren ontspannen. Het verbetert de coördinatie tussen lichaam en geest voordat je tot actie overgaat en ondersteunt herstel na een zware inspanning. Deze combinatie wordt ook aanbevolen voor hyperactieve mensen, die teveel willen doen en het uiterste van hun lichaam vragen.

Ref : ART0043
Prijs : 17.10€

Bescherming

Evenwichtige Gevoeligheid

Voor degenen die kwetsbaar, broos, onzeker zijn tegen anderen en in hun omgeving. Voor mensen die emotioneel, gevoelig of gemakkelijk beïnvloedbaar zijn. Helpt zich te beschermen tegen  negativiteit en om gevoel van onveiligheid te overwinnen.

Ref : ART0044
Prijs : 17.10€

Evenwichtige Seksualiteit

Tederheid, Sensualiteit

Geadviseerd wanneer het emotionele leven slecht leefbaar is, wanneer het zich niet harmonisch kan uitdrukken, wanneer het overheersend wordt ten koste van andere waarden of wanneer het bij de oorsprong van relatieconflicten komt. Bevordert de expressie van diepe gevoelens en ontwikkelt authenticiteit op het niveau van de liefdesrelatie.

Ref : ART0045
Prijs : 17.10€

Vrij Zijn

Verslavende Gewoontes Loslaten

Ondersteunt, de wil bij het afleren van verslavende gewoontes * in perioden van gewone verandering (eet- en gedragsgewoonten).

Ref : ART0046
Prijs : 17.10€

Bij Jezelf Blijven

Innerlijke Vrede

Voor degenen die in een negatieve omgeving leven en hieronder lijden. Wanneer men een vreemdeling is voor zijn eigen omgeving. Geadviseerd bij gevoelens van overmatige zintuiglijke stimulatie (lawaai van de stad, menigte …)

Ref : ART0047
Prijs : 17.10€

Studies en Examens

Bloesem remedie van citroen, kosmos, iris, pepermunt en madeliefje.

Ref : ART0048
Prijs : 17.10€

Familieband

Luisteren, Begrepen worden, Vriendschap

Versterkt de familie-eenheid in situaties van afwijzing, misverstand, spanningen en conflicten. Ontwikkelt de bindingen van het hart. Bevordert communicatie, begrip en expressie van diepe gevoelens binnen een groep of familie. Helpt conflicten te overwinnen en de daaruit voortvloeiende verwarring.

Ref : ART0049
Prijs : 17.10€

Zwangerschap

Vertrouwen

Helpt emotionele gevoeligheid en angst bij zwangere vrouwen te overwinnen. Optimaliseert moederlijke kwaliteiten en ontwikkelt vertrouwen in haar vermogen om een moeder te zijn.

Ref : ART0050
Prijs : 17.10€

Vroege Jeugd

Openheid Zelfbeeld, Creativiteit

Vergemakkelijkt harmonieuze relaties met de familiale omgeving en andere relationele contacten. durft een manier van gezelschap toe te laten en helpt haar eerste stappen te nemen door het gebrek aan vertrouwen en schaamheid te overwinnen. Behoudt en stimuleert spontaan artistieke creativiteit.

Ref : ART0051
Prijs : 17.10€

Puberteit

Enthousiasme, Jezelf Accepteren

Vergemakkelijkt de overgang van kindertijd tot volwassenheid. Helpt om ontevredenheid en onvolwassenheid te overwinnen. Om zijn individualiteit positief te bevestigen en zijn overtuigingen te verdedigen. Levenskeuzes en begeleiding vergemakkelijken en op koers blijven. Bevrijdt creatief potentieel.

Ref : ART0052
Prijs : 17.10€

Volwassen Zijn

Levensvreugde

Helpt om de negatieve ervaringen in het leven een plaats te geven en een nieuw perspectief te ontwikkelen. Voor degenen die het gevoel hebben dat het leven achter hen ligt en hierdoor verbitterd, moedeloos raken.

Geeft nieuwe kracht en gaat de verharding tegen die ontstaat met de jaren.

Ref : ART0053
Prijs : 17.10€

Verandering

Moed, Helderheid, Toewijding, Besluitvaardigheid, Loslaten

Voor perioden van verandering, transformatie, ondervraging of overgang (verandering van sociale omgeving, carrière, pauze, verhuizing …).

Om zich te bevrijden van de emotionele banden van het verleden die de evolutie belemmeren. Zijn weg volgen zonder enige invloed van buitenaf. Ontwikkelt de wil om dingen te laten gebeuren en blijven niet in traagheid , inactief evolueren.

Ref : ART0054
Prijs : 17.10€

Moedig Zijn

Sterkte Ervaren

Versterkt het vertrouwen in de toekomst en geeft de moed en kracht om vooruit te gaan met het behoud van  hoop. Aanbevolen wanneer u vooruit wil en moedig wil zijn naar de toekomst toe.

Ref. : ART0055

Prijs : 17.10€

Troost Vinden

Brengt Rust naar het Hart

Voor de rouw van het dagelijks leven en de grote rouw van het leven. Brengt comfort en rust van het hart. Helpt een emotionele autonomie te herwinnen en verdriet, verwarring of bitterheid te overwinnen.

Ref : ART1219
Prijs : 17.10€