Spirulina Gourmet

(Her)-Ontdek spirulina, een supervoeding met meerdere voordelen, een cocktail van antioxidanten en vitaminen. Gebruik onze rauwe spirulina als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding om je toon te verbeteren of je te ondersteunen in je zoektocht naar prestaties, spirulina is een zeer assimileerbare bron van ijzer dat helpt om vermoeidheid te bestrijden.

Het is meer in het algemeen een natuurlijke multivitamine, dankzij de aanwezigheid van provitamine A en antioxidanten. Het wordt ook gebruikt als ondersteuning voor intensieve sportactiviteiten, van ultra-marathonlopers tot renpaarden, maar ook voor zwangere vrouwen om hun zwangerschap te ondersteunen.

Spirulina in Vlokken

Kleine spirulina vlokken van minder dan een centimeter lang. Het is een formaat dat verschillende voordelen combineert: het is gemakkelijk in te slikken, gemakkelijk te besprenkelen op gerechten en gemakkelijk te mengen om alle soorten snelle en originele bereidingen (smoothies, sauzen, guacamole…) mogelijk te maken.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est paillette.jpg.

Ref. : ART1610

Prijs : 20.50€

Spirulina in Kristallen

Spirulina kristallen zullen de ideale metgezel zijn voor uw ochtend “sinaasappelsap”. Het compacte formaat maakt het mogelijk om een theelepel spirulina in één keer te slikken met een sap of isotone drank. Het is ook een krachtige chlorofylic spirulina en knapperig tot knapperig.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est g_spiruline_packshots_3-3.jpg.

Ref. : ART1611

Prijs : 20.50€

Spirulina in Bloemblaadjes

Bloemblaadjes zijn het ideale formaat om spirulina in uw dagelijkse dieet op te nemen (salades, pasta, enz.). Deze spirulina wordt gedroogd in zeer dunne stroken bij kamertemperatuur. Het resultaat is een zeer fijne en knapperige smaak om spirulina in al zijn subtiliteit te ontdekken.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est petale-1.jpg.

Ref. : ART1612

Prijs : 20.50€

Spirulina Tabletten

Ontdek de voordelen van een 100% organische spirulina van kwaliteit in tabletformaat

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est comprimé-2.jpg.
180 Tabletten

Ref. : ART1613

Prijs : 21.50€

Spirulina Camu-Camu

Ontdek de voordelen van een 100% organische spirulina van kwaliteit en biologische camu camu camu camu in tabletvorm.

Camu Camu Camu is de vrucht die de meest extreem biologisch beschikbare vitamine C bevat (zeer gemakkelijk opneembaar door het lichaam). Camu Camu Camu is een vrucht die in Peru groeit en van nature een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C bevat. Dankzij de creatie van Gourmet Spiruline en zijn biologische Spiruline tablet in combinatie met biologische Camu Camu Camu, krijgt u meer dan 50% van de dagelijkse inname van vitamine C, meer dan 20% van de vitamine K en ijzer gemakkelijk en zonder bijwerkingen, bètacaroteen of vitamine B12. De bijdrage van Camu Camu Camu Camu’s vitamine C, vermengd met spirulina, vergemakkelijkt de opname van het ijzer in de spirulina. Dit zal de effectiviteit van deze tabletten in uw lichaam verder verbeteren en zal uw hele immuunsysteem ten goede komen.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est caum-2.jpg.
180 Tabletten

Ref. : ART1622

Prijs : 20.90€

Spirulina & Baobab

Ontdek de voordelen van een 100% biologische spirulina van kwaliteit en biologische baobab in tabletvorm.

De Baobab-vrucht is omgeven door een vrij harde schil en bevat honderden zaden met een laagje gedehydrateerd vruchtvlees. Met behulp van deze pulp wordt een poeder gemaakt, baobabpoeder genaamd. Deze pulp staat bekend om zijn hoge gehalte aan Calcium, Vitamine C en oplosbare vezels. De pulp van de baobabvrucht bevat ook B-vitaminen (thiamine B1, riboflavine B2 of niacine B3). Dankzij de creatie van Gourmet Spiruline en zijn organische Spirulinetablet in combinatie met biologische Baobab, versterkt u uw toon en verbetert u uw doorvoer. Meer dan 50% van de dagelijkse inname van vitamine C, meer dan 20% vitamine K en opneembaar ijzer, bètacaroteen, B-vitaminen, calcium, kalium, antioxidanten……. een explosieve cocktail om elke dag fit en gezond te blijven.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est baboba-2.jpg.
180 Tabletten

Ref. : ART1623

Prijs : 20.90€

Spirulina & Ginseng

Ontdek de voordelen van een 100% biologische spirulina van kwaliteit en biologische ginseng in tabletvorm.
Ginseng bevat in hoge concentraties: essentiële aminozuren, mineralen, vitaminen uit de B-groep, vitaminen C en E, ginsenosiden en zetmeel. Dankzij de creatie van de biologische Spirulina-tablet en de biologische ginseng van Gourmet Spirulina, krijgt u meer dan 7% in gemakkelijk opneembaar ijzer en zonder bijwerkingen, en 93% in vitamine A-equivalent. De energievoorziening van ginseng vermengd met spirulina vergemakkelijkt de assimilatie van het ijzer in spirulina en draagt ook bij aan de normale werking van het immuunsysteem en helpt om een normale bloedsuikerspiegel te handhaven.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est gingseng-2.jpg.
180 Tabletten

Ref. : ART1624

Prijs : 20.90€

Spirulina & Kurkuma

Ontdek de voordelen van een 100% biologische spirulina van kwaliteit en biologische kurkuma in tabletvorm.

Kurkuma is een van de vijf meest antioxidante planten ter wereld. Het bestaat voornamelijk uit curcumine, een krachtige antioxidant, etherische oliën, zetmeel, vitaminen en vezels. dankzij de creatie van de organische Spirulina-tablet en de organische kurkuma van Gourmet Spirulina, krijgt u meer dan 7% ijzer dat gemakkelijk opneembaar is en geen bijwerkingen heeft, en 93% vitamine A-equivalent. De energetische bijdrage van kurkuma vermengd met spirulina vergemakkelijkt de assimilatie van het ijzer in spirulina en draagt bovendien bij tot de normale werking van het immuunsysteem en helpt de normale bloedsuikerspiegel te handhaven.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est curcuma-2.jpg.
180 Tabletten

Ref. : ART1625

Prijs : 20.90€