De Bloesem Remedies van Dr. BACH

Een gamma aan 38 bloesem remedies van Dr. Bach bereidt op bio-artisanale wijze door het laboratorium DEVA, dat overeenkomt met de emotionele gebieden en gemoedstoestanden van een mens. Deze zijn ingedeeld in 7 hoofdcategorieën waarin elke mens zich op een gegeven moment kan in bevinden.

Agrimonie

Innerlijke Vreugde, Zelfacceptatie

Aanbevolen voor degenen die hun ware gevoelens en zorgen verbergen onder een masker van onzorgvuldigheid of achter een joviale verschijning.

Ref : ART0061
Prijs : 9.00€

Brem

Hoop, wilskracht van de wilskracht

Voor degenen die ontslag hebben genomen en geen zin meer hebben om hun omstandigheden te verbeteren. Het organische gaspeldoornelixer stelt u in staat om vooruit te komen en de moeilijkheden onder ogen te zien.

Ref : ART0062
Prijs : 9.00€

Knop v.d. Paardekastanje

Begrijpen, Aandacht

Aanbevolen voor diegenen die door onoplettendheid of onverschilligheid niet profiteren van de ervaringen van het leven en dezelfde fouten steeds weer herhalen. Voor mensen die vastzitten in repetitieve situaties of gedragingen.

Ref : ART0063
Prijs : 9.00€

Struikheide

Rust, Luisteren

Voor degenen die zich alleen met hun leven en problemen bezighouden en die voortdurend de aandacht van anderen nodig hebben. Ze zijn niet geïnteresseerd in de mensen om hen heen en weten niet hoe ze moeten luisteren.

Ref : ART0064
Prijs : 9.00€

Duizendguldenkruid

Zelfbeschikking, Kracht van Karakter

Om je eigen persoonlijkheid naar boven te halen. Voor verlegen, passieve, volgzaam ingestelde individuen die geen nee kunnen zeggen tegen anderen en die graag willen behagen.

Ref : ART0065
Prijs : 9.00€

Haagbeuk

Vitaliteit, Alertheid en Gemoedsrust

Helpt bij het overwinnen van vermoeidheid, vermoeidheid, vermoeidheid, gebrek aan interesse. Voor uitputting zonder duidelijke reden, het onvermogen om de dagelijkse taken aan te kunnen.

Ref : ART0066
Prijs : 9.00€

Tamme Kastanje

Bevrijding, Transformatie

Helpt om door de zeer moeilijke momenten van het leven te komen, om de zwaarste ontberingen te overwinnen als je de grens van het uithoudingsvermogen bereikt.

Ref : ART0067
Prijs : 9.00€

Eik

Erkenning van Iemands Grenzen, Loslaten

Om te beseffen dat het leven geen permanente strijd is, voor hen die altijd meer willen aannemen dan ze kunnen en die uitgeput zijn.

Ref : ART0068
Prijs : 9.00€

Kamperfoelie

Handelen in het Heden

Voor degenen die nostalgisch zijn en vaak spijt hebben van het verleden. Ondergedompeld in hun herinneringen, willen ze ontsnappen aan het heden.

Ref. : ART0069

Prijs: 9,00€

Chichorei

Onbaatzuchtige Liefde

Voor degenen die te bezitterig, egoïstisch zijn, die de mensen om hen heen moeten controleren of sturen. Voor kinderen die permanent aandacht nodig hebben.

Ref : ART0070
Prijs : 9.00€

Bosrank

Aanwezigheid

Voor hen die in de toekomst leven, die niet geconcentreerd zijn, die in de maan zijn en die niet met hun voeten op de grond staan. Verbetert de creativiteit.

Ref : ART0071
Prijs : 9.00€

Bronwater

Begrip, Verruiming van de Geest

Voor mensen die streven naar perfectie, vaak naar een strikte moraal, zijn ze idealistisch en kunnen ze te veel last hebben van discipline.

Ref : ART0072
Prijs : 9.00€

Hondsroos

Motivatie, Vitaliteit

Om apathie, gebrek aan interesse, ontslag of verlating te overwinnen. Gebruikt in situaties van totale passiviteit, wanneer er geen hoop is.

Ref : ART0073
Prijs : 9.00€

Vogelmelk

Rust, Comfort

Kalmeert en kalmeert na een schok, ontbering of slecht nieuws. Neutraliseert de effecten van een vroegere of huidige schok, zowel mentaal als emotioneel.

Ref : ART0074
Prijs : 9.00€

Ruwe Dravik

Onderscheiding van capaciteiten
& definitie van te volgen doelstellingen

Voor degenen die onzeker zijn, ontevreden zijn over de richting die hun leven moet uitgaan, die een ongedefinieerde ambitie hebben of die niet in staat zijn die te verwezenlijken.


Ref : ART0075
Prijs : 9.00€

Gentiaan

Vastberadenheid, moed, doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen

Om twijfel en gebrek aan geloof te overwinnen. Voor personen die gevoelig zijn voor melancholie, verdriet en ontmoediging waarvan de oorsprong bekend is.

Ref : ART0076
Prijs : 9.00€

Zonneroos

Moed

Voor crisis, paniek, paniek, panieksituaties. Om extreme angsten te overwinnen (angst voor de dood, angst om de zelfbeheersing te verliezen…)

Ref : ART0077
Prijs : 9.00€

Beuk

Tolerantie, Aanvaarding van anderen

Voor degenen die kritisch, kieskeurig, arrogant en intolerant zijn. Te gevoelig voor hun omgeving, ze zien alleen de negatieve kant van de zaak. Vaak cynisch en streng met anderen, ze streven naar perfectie.

Ref : ART0078
Prijs : 9.00€

Hulst

Liefde, Innerlijke Harmonie

Voor alle diep negatieve staten die zich tegen de liefde verzetten: woede, haat, jaloezie, jaloezie, jaloezie, verdenking, wraak …

Ref : ART0079
Prijs : 9.00€

Reuzenbalsemien

Zachtheid, Geduld, Verwennerij

Om ongeduld, prikkelbaarheid en overwerk te elimineren. Voor degenen die gehaast, actief zijn en de beperkingen niet aankunnen.

Ref : ART0080
Prijs : 9.00€

Paardenkastanje

Geestelijke Helderheid, Gemoedsrust

Kalmeert de geest, bevordert de concentratie, intuïtie en creativiteit. Om mentale gesprekken, vaste ideeën en repetitieve gedachten te elimineren.

Ref : ART0081
Prijs : 9.00€

Rode Kastanje

Vertrouwen in het Leven

Verwijdert angst en vrees voor het ergste voor anderen. Voor degenen die de neiging hebben om te veel betrokken te raken bij het leven van anderen. Voor hen die zich alleen maar zorgen kunnen maken over anderen.

Ref : ART0082
Prijs : 9.00€

Lariks

Zelfvertrouwen

Voor degenen die, bij gebrek aan vertrouwen, bang zijn om te falen of belachelijk te maken. Ontwikkelt creativiteit en vertrouwen, vergemakkelijkt besluitvorming en actie.

Ref : ART0083
Prijs : 9.00€

Maskerbloem

Moed

Om alle bekende angsten van het dagelijks leven te overwinnen: angst voor dieren, ziekte, duisternis, andere mensen.

Ref : ART0084
Prijs : 9.00€

Herik

Helderheid van geest, Sereniteit, Stabiliteit

Helpt bij het overwinnen van wanhoop, melancholie, verdriet dat zonder aanwijsbare reden verschijnt en dat geen verband lijkt te hebben met het dagelijks leven.

Ref : ART0085
Prijs : 9.00€

Walnoot

Vrijgave van links uit het verleden, Bescherming

Helpt om de banden uit het verleden weg te werken. Voor degenen die zich moeten beschermen tegen invloeden van buitenaf, vooral in tijden van verandering.

Ref : ART0086
Prijs : 9.00€

Olijf

Regeneratie, Vitaliteit

Kalmeert de geest, versterkt het lichaam en herstelt de smaak voor het leven. Voor degenen die te veel van zichzelf hebben gegeven en al hun energie hebben uitgeput.

Ref : ART0087
Prijs : 9.00€

Veldiep

Kracht, Verantwoordelijkheid

Voor mensen met verantwoordelijkheden die zich even overweldigd en overweldigd voelen door hun taak. Voor degenen die idealiseren en een mate van perfectie te hoog zoeken.

Ref : ART0088
Prijs : 9.00€

Den

Aanvaarding, Berouw, Begrip

Voor hen die zich schuldig voelen, die zichzelf de schuld geven en denken dat ze het beter kunnen doen. Voor degenen die alles onder controle moeten houden en overweldigd worden door hun plichtsgevoel en verplichtingen.

Ref : ART0089
Prijs : 9.00€

Loodkruid

Zelfvertrouwen, Intuïtie

Voor hen die twijfelen aan hun capaciteiten, die hun intuïtie niet vertrouwen. Bij gebrek aan wil, hebben ze niet de moed van hun overtuigingen.

Ref : ART0090
Prijs : 9.00€

Crab Apple

Zuivering

Voor degenen die zich op elk niveau dronken of besmet voelen. Om het gevoel van onzuiverheid en zelfhaat te overwinnen.

Ref : ART0091
Prijs : 9.00€

Kerspruim

Geestelijke kalmte, Gemoedsrust

Helpt bij het overwinnen van obsessieve angsten, de angst om ongecontroleerd te handelen, te ver te gaan of een daad te plegen tegen de eigen wil.

Ref : ART0092
Prijs : 9.00€

Wilg

Aanvaarding van verantwoordelijkheden, het nemen van verantwoordelijkheid

Helpt om de schuld, bitterheid en wrok te overwinnen. Voor hen die medelijden hebben met zichzelf, die zich vernederd en ontevreden voelen. Helpt om je leven onder controle te houden en te sturen in plaats van het slachtoffer te zijn.

Ref : ART0093
Prijs : 9.00€

Hardbloem

Evenwicht, Stabiliteit en Vastberadenheid

Beslissingen met duidelijkheid en vastberadenheid nemen. Voor degenen die niet in staat zijn om een beslissing te nemen wanneer ze tussen twee keuzes worden geplaatst.

Ref : ART0094
Prijs : 9.00€

Esp

Begrijpen & Aanvaarding van het Onbekende

Breng de moed om het onbekende onder ogen te zien. Om angsten van onbekende oorsprong, vage, onredelijke en onverklaarbare angsten te overwinnen.

Ref : ART0095
Prijs : 9.00€

Ijzerhard

Matiging, Tolerantie

Voor autoritaire, energieke mensen die een sterke mening hebben en anderen willen bekeren zonder rekening te houden met hun mening. Voor het overenthousiasme dat leidt tot extremisme en fanatisme.

Ref : ART0096
Prijs : 9.00€

Wijnstok

Service, Respect voor Anderen

Voor zelfbewuste, autoritaire, autoritaire, overheersende en egoïstische individuen. Om ten dienste te staan van anderen.

Ref : ART0097
Prijs : 9.00€

Viooltje

Rust, Wijsheid, Nederigheid

Voor gereserveerde, onafhankelijke, afstandelijke, rustige en trotse mensen. Voor hen die graag alleen zijn en een gevoel van superioriteit hebben.

Ref : ART0098
Prijs : 9.00€

Crisissituaties

Bijstand, Balans, Regeneratie
Résultat de recherche d'images pour "deva situation de crise"

Dit complex is bedoeld voor gebruik in alle crisissituaties, om ontberingen te overwinnen, in tijden van grote spanningen. Ook in de preventie, voor elke stressvolle gebeurtenis waarvoor vrees, paniek, verwarring of desoriëntatie bestaat (examens, ongewone situaties…).

Ref. : ART0095

Prijs : 10.00€