PÂT’À’TARTINEY HONING, STUIFMEEL & HAZELNOTEN

Ontdek de Pat’à’tartiney met berghoning, bloemenpollen en hazelnootpuree voor een heerlijk en gezond moment!

De textuur is romig en gemakkelijk smeerbaar. Deze bereiding kan gegeten worden op toast of met een lepel…

Een heerlijke manier om stuifmeelkorrels te eten en te profiteren van hun voedingswaarde!

3 ingrediënten van biologische landbouw en niets meer!

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est image-38.png.
L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Capture.png.
  • In Frankrijk geoogste biologische berghoning
  • In Frankrijk geoogste biologische polyflorale pollen
  • Biologische geroosterde hazelnootpuree


PALMOLIEVRIJ, GLUTENVRIJ, LACTOSEVRIJ

250 g glazen pot

Ingrediënten : Biologische Franse berghoning
Droge Franse biologische polyflorale pollen (8%)*
Italiaanse biologische geroosterde hazelnootpuree (20%)

*Ingrediënten uit biologische landbouw