PÂT’À’TARTINEY HONING, STUIFMEEL, HAZELNOTEN & CACAO

Ontdek de Pat’à’tartiney met berghoning, bloemenpollen, hazelnootpuree en cacao voor een heerlijk en gezond moment!

De textuur is romig en gemakkelijk smeerbaar. Deze bereiding kan gegeten worden op een sneetje brood of met een lepel…

Een heerlijke manier om stuifmeelkorrels te eten en te profiteren van hun voedingswaarde!

4 ingrediënten van biologische landbouw en niets meer!

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est image-38.png.
  • In Frankrijk geoogste biologische berghoning
  • In Frankrijk geoogste biologische polyflorale pollen
  • Biologische geroosterde hazelnootpuree
  • Biologisch cacaopoeder


PALMOLIEVRIJ, GLUTENVRIJ, LACTOSEVRIJ

250 g glazen pot

Ingrediënten : Biologische Franse berghoning. Droge Franse biologische polyflorale pollen (8%)
Italiaanse biologische geroosterde hazelnootpuree (20%)*
Biologisch cacaopoeder

*Ingrediënten uit biologische landbouw